Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2018, 15:36
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ani bohaté detičky zo susednej Budapešti si nežijú zle. Neboja sa rozhadzovať forinty po autách a urobiť si radosť hriešne drahým alkoholom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vraj ľudia v Maďarsku nemajú peniaze. Bohatá mládež od susedov by zrejme protestovala.

Len niekoľko desiatok kilometrov od Bratislavy leží hlavné mesto Maďarska. Aj keď by si rovnako ako na Slovensku, tak aj v Maďarsku stále počul, že ľudia nemajú dosť peňazí a platy sú nízke, aspoň jeden profil na Instagrame poukazuje na opak. Ako to už býva zvykom, bohaté detičky sa radi združujú v rôznych skupinách.

Profil Rich Kids of Budapest preto nadväzuje na najznámejší profil Rich Kids of London a umiestňuje bohatú mládež priamo do srdca Budapešti, kde existuje množstvo spôsobov, ako svoje peniaze minúť. Detičky samozrejme vo väčšine prípadov peniaze, ktorými sa chvália, nezarobili vlastnými rukami, ale dostali ich od svojich rodičov. Medzi najčastejšie momentky patria fotografie z interiérov áut plných bankoviek pri prechádzaní najznámejšieho mosta cez rieku Dunaj.

Na záberoch sa objavujú aj atraktívne slečny, čo pri bohatých detičkách nikdy nemôže chýbať, a tak by sme sa mohli maximálne nechať inšpirovať. Snáď jedného dňa vznikne profil aj Rich Kids of Bratislava, kde budú skutočne pribúdať fotografie z nášho hlavného mesta, aby sme mohli jednotlivých autorov kvalitne poohovárať.

Domov
Zdieľať
Diskusia