Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2018, 23:12
Čas čítania 0:00
Marek R.

Kúzelník v britskej talentovej šou rozplakal porotu aj moderátorov a vyslúžil si zlatý bzučiak

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jedno z najemotívnejších vystúpení v histórii talentových súťaží.

Ak sledujete na YouTube vystúpenia zo zahraničných, hlavne teda britských a amerických talentových súťaží, tak viete, že kúzelníkom ide karta. Mnoho z nich sa vďaka svojim vystúpeniam na kastingoch stanú okamžitými favoritmi na celkové víťazstvo a niektorým sa to aj podarilo.

Ďalší takýto adept na výhru sa predstavil v britskom talente a jeho meno je Marc Spellmann. 46-ročný kúzelník zapojil, ako sme už pri podobných vystúpeniach zvyknutí, do vystúpenia aj samotnú porotu a ako sa neskôr ukázalo, aj svoju manželku s dcérkou.

Postupne požiadal každého jedného porotcu, aby mu pomohli, či už výberom karty alebo usporiadaním Rubikovej kocky. Následne sa Marc obrátil chrbtom porote aj obecenstvu, aby sa na obrazovke mohla objaviť jeho predpoveď.

 

Keď sa však na obrazovke začali zobrazovať jednotlivé vety a následné videonahrávky, porote aj moderátorom sa tlačili do očí slzy. Marc totiž nepredviedol len jeho triky, ale povedal nám aj svoj príbeh, ktorý nenechal nikoho chladným. Dozvedeli sme sa o jeho manželke, ktorej počas tehotenstva diagnostikovali rakovinu a Isabella, ktorá sa chcela dostať na tento svet, tak musela bojovať aj s liečbou pomocou chemoterapie. 

Našťastie všetko dobre dopadlo, manželka rakovinu porazila, Isabella sa narodila zdravá a práve ona predpovedala veci, ktoré sa stali počas Marcovho vystúpenia. To zasiahlo najviac dvojicu moderátorov Anta a Deca, ktorí neváhali a stlačili zlatý bzučiak, čím Marca poslali rovno do semifinále.

Domov
Zdieľať
Diskusia