Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2018, 22:23
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Sajfa oslavuje už 200. vlog. Na YouTube pôsobí už vyše roka a natáčania sa tentokrát ujal aj jeho pes

ZAUJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Matej oslavuje významné jubileum.

Bolo to ani nie pred rokom a pol, kedy Sajfa na YouTube pridal prvý z jeho mnohých vlogov a zrejme ani on vtedy netušil, ako to bude s jeho videami vyzerať o hromadu mesiacov neskôr. Sajfa sa vlogom prvýkrát prihlásil z upršaného New Yorku a odvtedy už stihol zverejniť 200 videí zobrazujúcich zaujímavé časti jeho života.


Sajfa sa na svet pozerá iným spôsobom než ostatní vlogeri a jeho videá sú často okrem vtipných momentov plné aj poučenia či hodnotných názorov. S divákmi sa delí o skúsenosti zo svojho osobného života s manželkou Veronikou, pravidelne nechýba aj niekoľko zákulisných pohľadov a pred jeho kamerou sa viackrát vyskytli i slovenský prezident či ďalšie domáce známe osobnosti. A aj keď bol zo začiatku YouTube len jeho koníček, dnes už sa zmenil aj na každodennú náplň. My sme ich zasa začali vnímať ako kultovú záležitosť.

Matej je momentálne späť zo svojho ozdravovacieho pobytu na Srí Lanke a už naplno moderuje aj v rádiu, pričom nezabudol osláviť aj svoje youtuberské jubileum v podobe vlogu č. 200. Ten pozostával zo všetkého, čo si jeho fanúšikovia v minulom diele vyprosili, pričom ku koncu nechýba ani kratší úsek natočený na GoPro kameru pripevnenú na Sajfovho psa menom Molly.

Domov
Zdieľať
Diskusia