Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2018, 0:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Netflix plánuje tento rok vyprodukovať 700 originálnych filmov a seriálov. Na projekty minie závratných 8 miliárd dolárov

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Kam vlastne plánuje vedenie Netflixu zájsť? Existuje pre nich nejaký pomyselný strop?

Väčšina filmových a seriálových nadšencov nám dá určite za pravdu, keď povieme, že v dnešnej dobe máme možnosť sledovať projekty od výmyslu sveta. V tak obrovskom množstve sa človek musí dôkladne rozhodovať, do čoho svoj cenný čas nakoniec investuje.

Netflix sa nám našu zložitú situáciu ale snaží ešte viac skomplikovať. 

Magazínu Variety mal podľa posledných informácií CFO Netflixu David Wells prezradiť, že streamovací gigant v roku 2018 svojim sledovateľom odprezentuje približne 700 originálnych seriálov a filmov!

So zvýšenou produkciou sme už určitý čas rátali, ale tak veľké číslo nás skutočne prekvapilo. Rozpočet sa predbežne odhaduje na neuveriteľných 8 miliárd

Napriek tomu, že v redakcii Netflixu rozhodne fandíme a množstvo z jeho skvelých výtvorov nadmieru oceňujeme, boli by sme predsa len radšej, keby spoločnosť na úkor kvantity nezabúdala na kvalitu. A nepochybujeme, že podobne sa na danú tému pozerá aj mnoho ďalších odberateľov. A ako to vidíte vy?

Anketa:
Považujete zvýšenie produkcie filmov a seriálov za pozitívum?
Skôr nie, radšej by som privítal/privítala menej projektov, ale za to kvalitnejších.
Skôr áno, aspoň budem mať z čoho vyberať.
Skôr nie, radšej by som privítal/privítala menej projektov, ale za to kvalitnejších.
56 %
348 Hlasov
Skôr áno, aspoň budem mať z čoho vyberať.
44 %
275 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia