Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2018, 21:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Namiesto ojazdenej Felicie predáva Slovák svoju starú ku*vu. Ak chceš rodičom dokázať, že si to už niekam dotiahol, potom netreba váhať

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Inzerát za všetky drobné.

Slováci sú nepochybne kreatívny národ a ak sa potrebujú čohokoľvek zbaviť a výhodne to predať, vedia si vymyslieť prepracovaný inzerát, ktorý hneď nemusí zaujať kupcu, ale dokáže zabaviť dostatočné množstvo ľudí na to, aby bol na Facebooku zdieľaný.

Aj neznámy predajca vystupujúci pod prezývkou Mirec z Námestova (odkiaľ auto pochádza podľa ŠPZ) dospel nedávno do bodu, v ktorom musel urobiť smutné rozhodnutie a ponúknuť na predaj svoju Škodu Feliciu. Neposkytol o nej v inzeráte niektoré základné informácie, avšak spropagoval ju najlepšie, ako mohol. Pôsobivá modrá farba na vozidle prilákala stovky Slovákov a inzerát razom získal cez 200 zdieľaní, vďaka čomu sa Mirec mohol vytešovať zo záujmu, o ktorom ani nesníval.

Svoje auto v inzeráte vychválil, ale nezabudol mu aj ponadávať a nebál sa priznať menšie či väčšie nedokonalosti, takže ak by si ho náhodou kúpil a policajti by sa divili, prečo nemáš ťažné zariadenie zapísané v technickom preukaze, Mirec by ti mohol ukázať inzerát, kde všetko verejne priznal. Zatiaľ nevedno, či sa už kreatívnemu Slovákovi podarilo auto predať, ale ak nie, potom by si mohol investovať svojich 600 eur a stať sa majiteľom auta, na ktoré by podľa súčasného majiteľa mohli byť hrdí aj tvoji rodičia.  

Domov
Zdieľať
Diskusia