Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Coca Cola
9. februára 2018, 12:30
Čas čítania 0:00
Marek R.

Počas olympiády si budú musieť slovenskí fanúšikovia privstať! Stiahni si do mobilu prehľadný program

ŠPORT COCA-COLA HOKEJ ŠPORT ZIMNÉ OLYMPIJSKÉ HRY V PEKINGU 2022
Uložiť Uložené

Spojenie medzi fanúšikmi a športovcami je jedinečné, bola by škoda, keby si podobnú príležitosť prepásol.

Tak ako všade na svete, aj u nás sa obyvateľstvo medzi sebou pravidelne háda o úplných maličkostiach, no občas dorazia jedinečné okamihy plné športového nadšenia, kedy sa zabúda na ostatné hádky a z každého je najväčší patriot. Také udalosti sa dejú v znamení len jednej činnosti, a to je fandenie našim športovcom. A tí teraz budú naše povzbudzovanie potrebovať viac než kedykoľvek, za dverami totiž čaká ich vrcholové predstavenie, olympijské hry.


Zimné olympijské hry ovládnu juhokórejský Pjongčang už od 9. februára
a našich reprezentantov prišla do Južnej Kórey podporiť záplava nadšených Slovákov, ktorým sa vďaka tomu na viac než dva týždne úplne zmení režim.

Počas olympiády si budú musieť slovenskí fanúšikovia privstať! Stiahni si do mobilu prehľadný program
Zdroj: korea.net/Korean Culture and Information Service

Dni sú totiž krátke, noci dlhé a svoje hlavne spraví časový posun, vďaka ktorému sa mnohé podujatia konajú skoro ráno nášho času. Na vyložené nohy pred telkou po škole alebo práci tak rovno zabudni, no ak slovenskému športu naozaj veríš, presunúť budeš musieť niekoľko hodín svojho drahocenného spánku. Najbližších pár dní tak bude rozhodne náročných, no reprezentanti nášho malého Slovenska takúto formu podpory ocenia viac než čokoľvek iné.

Odporúčané
Odborník o MS v hokeji: Favoritom je Kanada, naším cieľom je štvrťfinále, víťazstvo nevidím reálne Odborník o MS v hokeji: Favoritom je Kanada, naším cieľom je štvrťfinále, víťazstvo nevidím reálne 9. mája 2024, 11:00

Rovnako neľahká úloha čaká aj tých, ktorí sa priamo vydajú na miesto podujatia. Zháňanie lístkov týždne až mesiace dopredu, dlhá a náročná cesta do Južnej Kórey a nakoniec fandenie v chladnom počasí však nepochybne stoja za ten zážitok.

Nie sú to teda len športovci, ktorí musia kvôli olympiáde niečo obetovať, ale aj fanúšikovia, na ktorých sa neustále zabúda. Tento fakt však práve v tomto momente prestáva platiť, keďže sa Coca-Cola rozhodla zamerať práve na nich a chce oceniť všetku tú námahu, ktorú snažiacim sa športovcom venujú.

Program stiahneš tu.

Počas olympiády si budú musieť slovenskí fanúšikovia privstať! Stiahni si do mobilu prehľadný program

Zoznám sa s projektom #vodnevnoci venovanému všetkým tým, ktorí by za slovenský hokej, lyžovanie, snowboarding a ďalšie napínavé športy dali aj ruku do ohňa. Práve tí sa totiž môžu v najbližších dňoch pripraviť na dospávanie prebdených nocí. Coca-Cola ťa však povzbudí vo fandení, ocení tvoju nezlomnosť a rozžiari cestu za úspechom pre samotných športovcov. 

Pri ceste za cennými kovmi je dôležitá jasná spolupráca medzi športovcami a fanúšikmi. Práve Coca-Cola bude pomyselným mostíkom medzi tvojím televízorom a juhokórejským olympijským rezortom, kde to už v túto chvíľu poriadne vrie. Zažiješ tak unikátnu atmosféru nezabudnuteľných olympijských hier s rekordným počtom disciplín a staneš sa dôležitou súčasťou akejkoľvek víťaznej oslavy.

A teraz utekaj na náš Instagram, aby si mohol vyhrať takéto parádne dupačky. Súťaž o dupačky bude prebiehať od 10.2.2018.

Počas olympiády si budú musieť slovenskí fanúšikovia privstať! Stiahni si do mobilu prehľadný program
Zdroj: Coca Cola Czech
Domov
Zdieľať
Diskusia