Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2018, 16:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kengura zložila nič netušiacu cyklistku za jedinú sekundu. Nepríjemné KO od mohutného zvieraťa skončilo zlomeninou aj reznou ranou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Cyklistka bude na stret s kengurou dlho spomínať.

Človek si už v živote skutočne nemôže byť istý vôbec ničím. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila aj cyklistka z ďalekej Austrálie, ktorá sa so svojimi kamarátmi vydala na výlet po zdanlivo prázdnych cestách, takže sa nemuseli starať o premávku a nebezpečenstvo hroziace zo strany automobilov. Na druhej strane, v Austrálii si treba dávať pozor najmä na prírodu, čo sa potvrdilo aj v tomto prípade.

Namiesto nepozorného vodiča či smrteľne nebezpečného pavúka narazila cyklistka na agresívnu kenguru, ktorá z ničoho nič zbadala partiu cyklistov a vyskočila z porastu vedľa cesty. Namierila si to priamo na ženu v popredí a v priebehu jedinej sekundy jej zasadila silný úder, keď do nej skočila celým telom a potom rýchlo utiekla preč.

Aj keď celý incident vyzeral hrozivo, žene sa našťastie nič vážne nestalo a utrpela len zlomeninu v hornej časti tela pri ramene spoločne so zopár reznými ranami na nohách, avšak náraz mohol dopadnúť aj oveľa horšie. Autor videa, ktorý celé stretnutie s kengurou náhodou natočil, vyhlásil, že cyklistka sa na svojom osude už aj dobre zabáva, a tak to určite bude príbeh, o ktorom budú rozprávať ešte mnohé generácie

.

Domov
Zdieľať
Diskusia