Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2018, 13:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Spots: Projekt, aký u nás nemá obdoby, je späť! Trináste pokračovanie ovládne srdce Tatier

REFRESHER
Uložiť Uložené

Talentovaní jazdci, vernisáž, výstava, talkshow a samozrejme poriadna párty. Toto všetko nebude chýbať na Spots #13!

Akcie s názvom Spots, oslavujúce umenie na tých najbizarnejších miestach, hádam nikomu netreba predstavovať. Už niekoľko rokov sa tešia stále väčšej obľube a na zatiaľ dvanástich pokračovaniach sa vystriedali tisícky ľudí, ktorí jednoducho neprestávajú loviť nové zážitky. Za všetko v konečnom dôsledku hovoria aj ich opakované nechápavé pohľady.
 
Ľudia stojaci za týmto projektom pravidelne dokazujú, že ich spôsob organizovania eventov je oproti všetkým ostatným úplne inde a búrajú hranice všetkého, čo je považované za normálne. Niekedy si dokonca vyberajú miesta, kam by si za normálnych okolnosti nemal dôvod ísť. 
 
 
Spots: Projekt, aký u nás nemá obdoby, je späť! Trináste pokračovanie ovládne srdce Tatier
 
Už máme zasebou zatopené a nikdy nedostavané bratislavské metro, ruiny nemocníc, nikdy neotvorené podchody, zabudbuté bunkre či zdevastované tolalety. Všetky tieto miesta pritom nájdeme v Bratislave, z ktorej sa tentokrát presunieme na stred Slovenska, konkrétne do Tatranskej Lomnice. Nezabudni si preto v kalendári dobre poznačiť dátum 17.2.2018.
 
Tešiť sa môžete na vernisáž slovenskej snowboardovej a freeski fotografie v ruine najlegendárnejšej lanovky spoločne s premiérou SNB videí, no súčasťou akcie sú tiež  jazdy v showparku Štrbské Pleso, výstava fotografií či  talkshow s Tomášom Hafnerom.
 

Snowboardový ošiaľ neskôr vystriedajú DJs Hafner a Ľudo Snovák na poriadnej párty za sprievodu tej správnej hudby a namrazeného Jägermeistera. DJ-skému setu zasa bude konkurovať Yanko Kral na afterke v Lomnici, klub Switch. Podrobnejšie info nájdeš tu alebo na oficiálnom evente.

 
 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia