Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2018, 10:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aless tvrdí, že jej hackeri ukradli instagramový profil a vydierajú ju

HUDBA
Uložiť Uložené

Skoro ako v Amerike.

Zatiaľ suverénne najtragickejší nástup do kalendárneho roka zažila spomedzi raperov aj producentov určite Aless, ktorá do prvých dvoch týždňov stihla najprv vydať nepodarenú cover verziu skladby Rockstar a následne prísť o svoj oficiálny instagramový účet. Zlá angličtina aj nezrovnalosti v texte prinútili autorku videoklip z youtube stiahnuť, no prezieraví fanúšikovia si pre istotu zopár kópií uložili a pravidelne ich po vymazaní pridávajú naspäť. 

Do Aless sa za tento krok pustil aj Rytmus, ktorý ukážku zo svojej verzie zverejnil už pred relatívne dlhým časom na Instagram Story a podľa jeho názoru išlo len o pokus vykradnúť jeho nápad. Aj napriek tomu veríme, že Rockstar v jeho podaní nakoniec uzrie svetlo sveta. 

Ku všetkému sa už stihol vyjadriť aj Ego a mladej raperky sa zastali ďalší kolegovia zo scény, no pár hodín na to jej vraj niekto hackol instagramový účet a ako bonus ju vydiera prostredníctvom e-mailov. Na samotnom účte však nie je vidieť žiadnu aktivitu, ktorá by akýmkoľvek spôsobom naznačovala, že sa niečo deje, a tak sme kontaktovali Aless a dali jej priestor zverejniť komunikáciu, resp. správy, o ktorých v aktuálnom vyjadrení hovorí. Názor si už utvorte sami. O dva dni by mal mať Yaakov súlož s jej youtube kanálom, a tak sa pravdepodobne dozvieme, či to myslí vážne. 

Aless tvrdí, že jej hackeri ukradli instagramový profil a vydierajú ju
Domov
Zdieľať
Diskusia