Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2017, 13:10
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nádherná príroda a ešte krajšia Kristína. Slovenskí Jay Alvarrez a Alexis Ren sa pripomínajú parádnym videom plným zážitkov a dobrodružstiev

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Braňo Sámel zažil rok, aký by sme chceli zažiť mnohí.

Atraktívny Slovák Branislav Sámel sa na našom webe objavil na konci marca, keď vydal video s názvom Samel’s Word – Sundream, ktoré bolo z veľkej časti natáčané v exotickej Ázii. V hlavnej úlohe sa objavila Braňova krásna priateľka Kristína Roháčeková, bývalá finalistka súťaže Miss Slovensko, a tak muselo byť každému jasné, že pôjde o parádne zábery. O niekoľko mesiacov neskôr nás však Braňo potešil novým videom do zbierky, pretože za posledné obdobie popracoval aj na svojich tvorcovských schopnostiach a vo videu sa rozhodol zrekapitulovať svoj rok 2017, ktorý bol preňho úplne novou skúsenosťou.

Braňo s priateľkou začali svoje cesty aj zaznamenávať vo forme vlogov, takže ak by si rád nahliadol do sveta dvoch krásnych a takmer dokonalých Slovákov, určite odporúčame sledovať aj vlogy, avšak definitívne treba začať videom MY YEAR 2017, pretože nie je toľko Slovákov, ktorí by si mohli pred príchodom nového roku vyrobiť video s toľkými exotickými destináciami a zážitkami.

Domov
Zdieľať
Diskusia