Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2017 o 11:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Milion Plus na čele s Logicom vydáva Jackpotov postmrtný album. Prvá skladba prichádza aj s oficiálnym videoklipom

HUDBA JACKPOT
Uložiť Uložené

Všetci fanúšikovia českého Milion+ sa dočkali post mortem albumu zostaveného zo skladieb, ktoré stihol Jackpot nahrať pred smrťou.

Ešte v úvode aktuálneho roka nás navždy opustil jeden z najkvalitnejších českých raperov. Jackpot bol predtým dlhé roky členom kolektívu Milion+, s ktorým trávil veľa času aj v rámci hudobnej tvorby a aj po tejto smutnej udalosti sa čoraz častejšie vynárali otázky o tom, či po ňom náhodou neostali hotové skladby. 

Bola by škoda nechať ich navždy ležať v šuflíku, a tak sa label na čele s Logicom rozhodol jeho veci pripraviť do uverejniteľnej podoby a už o pár dní sa dočkáme aj celistvého počinu, keďže mal Jackpot pravdepodobne v zálohe materiálu skutočne dosť. Dočkali sme aj aj zverejnenia plnohodnotnej ukážky s názvom Versace Vibe, ktorá je jasným dôkazom toho, že sa máme na čo tešiť. Zároveň je treba oceniť snahu členov YZO, ktorí si týmto činom uctili svojho kamaráta.

Domov
Zdieľať
Diskusia