Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2017, 8:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Opitú frajerku odmaľoval a aj jej umyl zuby pred tým, ako ju uložil do postele. Internet sa zamiloval do pozorného priateľa

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ukážka vzťahu, ktorý skutočne stojí za všetky drobné.

Základom každého stabilného a šťastného vzťahu je vzájomná dôvera a strata zbytočných zábran. Aj celú prednášku by ti o tom vedeli dať dvaja zamilovanci z americkej Kalifornie, ktorí sa nečakane stali hviezdami internetu vďaka roztomilým videám z Twitteru. James a Michelle spolu chodia už viac ako tri roky, a tak pred sebou nemajú žiadne tajomstvá, čo sa krásne potvrdilo pred pár dňami. Vybrali sa spoločne na večierok, lenže James sa obetoval ako vodič a celý večer sa vyhýbal alkoholu, aby potom mohol kamarátov poodvážať domov a nakoniec sa vrátiť aj po svoju priateľku. Ona sa medzitým celkom kvalitne opila, a preto musel zachovať chladnú hlavu a odniesť ju prakticky až do postele, pretože samotná nebola schopná vykonávať žiadnu aktivitu.

Už v minulosti pritom James zdieľal na Twitteri zopár romantických skutkov, ktoré pre svoju priateľku urobil, a tak mu napadlo, že by aj celé ukladanie svojej opitej priateľky do postele mohol natočiť. Vzniklo z neho zopár videí, na ktorých sa opitá Michelle spokojne usmieva, keď jej James umýva zuby a následne sa stará aj o to, aby si šla ľahnúť bez mejkapu. Ona o tom síce nevedela, ale keď ich na druhý deň ráno zbadala, hneď mu dovolila, aby ich nahral na Twitter a potom mali veci rýchly spád. Desiatky tisíc ľudí sa zamilovali do toho, ako sa ku svojej frajerke James správa a okamžite si získal fanúšičky, ktoré by si ho najradšej hneď ukradli do svojich životov.  



Domov
Zdieľať
Diskusia