Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2017, 0:32
Čas čítania 0:00
Marek R.

Nemecký vodič našiel svoje auto 20 rokov po tom, ako zabudol, kde ho vlastne zaparkoval

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Čakalo ho presne na mieste, kde ho pred 20 rokmi nechal.

Počas života bežne hneď niekoľkokrát zabudneme, kam sme položili svoj mobil, kľúče alebo peňaženku, no chlapík z nemeckého Frankfurtu posunul zabúdanie vecí na úplne novú úroveň. Zabudnúť, kde presne sme v podzemnej garáži nákupného centra zaparkovali auto, nie je taktiež nič nezvyčajné, no zabudnúť úplne na konkrétne miesto je už trošku iná káva.

Presne to sa stalo jednému mužovi, ktorý ešte pred dlhými dvadsiatimi rokmi akosi zabudol, kde vlastne nechal stáť svoje auto. V tom čase sa aj obrátil na frankfurtskú políciu, aby mu pomohla s týmto problémom, no ani s ich pomocou sa nedokázali dopátrať k tomu, kde je jeho auto zaparkované. No tento týždeň, po dlhých dvadsiatich rokoch, sa ho podarilo miestnym autoritám konečne nájsť


Možno ste si pomysleli, že chyba nebola nakoniec na strane vodiča a auto mu v tom čase ukradli, ale ako sa ukázalo, čakalo ho presne tam, kde ho nechal - v starej industriálnej budove. Nájdené bolo vďaka veľkej náhode, keďže budovu sa chystajú zdemolovať a o to viac je celý tento príbeh v hlavnej úlohe s dnes už 76-ročným Nemcom zaujímavejší. 

Domov
Zdieľať
Diskusia