Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2017, 12:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Je lepšie vyprážané kura za 17 či 500 dolárov? Hriešne luxusný život naráža na všednú realitu vo vydarenej sérii od BuzzFeedu už dlhší čas

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ak si priplatíš, všetko v tvojom živote môže vyzerať inak.

Portál BuzzFeed zanechal a neustále zanecháva vo svete internetovej tvorby obrovskú stopu, ktorú sa už snažilo napodobniť množstvo webov, ale nikdy to nedotiahli na dostatočne vysokú úroveň. Okrem tradičných kvízov a celebritných článkov má BuzzFeed bohaté zastúpenie aj v oblasti tvorby videa, pretože na Youtube by si našiel možno aj desiatky rôznych kanálov tohto portálu, a na viacerých z nich už dlhší čas beží séria s názvom Worth It. Veľmi jednoduchý koncept premenili dvaja hlavní protagonisti na jednu z najsledovanejších sérií na celom internete, pričom každá epizóda pozostáva z toho, že sa obaja vydávajú otestovať jedlo či jednotlivé súčasti životného štýlu.

Na jednej strane sa nachádzajú pochúťky a predmety v rozumnej hodnote, ktorú by bol ochotný zaplatiť snáď každý z nás, ale následne sa dostávajú do strednej kategórie a nakoniec do tej najvyššej, kde už z cien a cifier človeku prestáva fungovať mozog. Obyčajné vyprážané kura sa tak zmení z lacnej pochúťky na exkluzívny pokrm s kaviárom a ľudia si tieto testy očividne náramne užívajú, pretože jednotlivé epizódy pravidelne dosahujú hranicu 10 miliónov zhliadnutí. Ak si pozrieš jednu z nich, potom ťa zrejme zaujme aj ďalšia a napokon sa preberieš o dve hodiny neskôr s pocitom, že vieš, ako vyzerá jedlé zlato a kde by si zohnal najdrahšie cestoviny v Spojených štátoch amerických.

Domov
Zdieľať
Diskusia