Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2017, 13:52
Čas čítania 0:00
Radka T.

Ďalší herec obvinený zo sexuálneho obťažovania. Steven Seagal si pred herečkinou tvárou rozopol zips na nohaviciach

FILMY A SERIÁLY SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE STEVEN SEAGAL
Uložiť Uložené

Na Seagala sa sťažovali dokopy už tri slávne ženy.

Zdá sa, že tento rok to s obviňovaním slávnych zo sexuálneho obťažovania či zneužívania zďaleka nekončí. Ďalším „do partie“ sa stal herec známy z akčných filmov Steven Seagal.

Po tom, čo niektoré herečky ukázali prstom na vplyvného producenta Harveyho Weinsteina, sa akoby s obvineniami z obťažovania roztrhlo vrece. Potom nasledoval Kevin Spacey, ktorý sa rovno ospravedlnil a priznal, že chce žiť ako gej, a neviniatkom nemá byť ani Dustin Hoffman. Podľa scenáristky Anny Graham Hunter bol pri natáčaní filmu Death of a Salesman mimoriadne dotieravý. Sexuálne malo však harašiť aj ďalšiemu nemenej slávnemu hercovi. Steven Seagal vraj obťažoval Portiu de Rossi.

Herečka, inak manželka moderátorky Ellen DeGeneres, si zaspomínala na jeden konkurz prebiehajúci v Seagalovej kancelárii. Podľa nej mala hercovi preukázať, že medzi nimi funguje chémia aj mimo kamier. Potom ju mal posadiť na stoličku a rozopnúť si pred ňou zips na svojich kožených nohaviciach. „Utiekla som a volala mojej agentke. Odpovedala mi: ′Nevedela som, či bol tvoj typ′,“ vyznala sa herečka na svojom Twitteri.

Odporúčané
Čo robiť, keď ťa niekto začne obchytkávať na verejnosti: pomôže ti, keď budeš kričať a bojovať? Čo robiť, keď ťa niekto začne obchytkávať na verejnosti: pomôže ti, keď budeš kričať a bojovať? 16. júna 2023, 9:00

Nie je pritom jediná, kto upriamil pozornosť na Seagalove nevhodné správanie sa k ženám. Obvinili ho aj herečka Julianna Margulies a modelka Jenny McCarthy. Podľa BBC to herec nekomentoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia