Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2017, 9:14
Čas čítania 0:00
Radka T.

Svoju vianočnú reklamu už uviedol aj Marks & Spencer. Roztomilý medvedík v nej zachráni Vianoce

ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

V centre príbehu je ikonický medvedík a zmätený zlodej vianočných darčekov.

Do Vianoc to už nemáme ďaleko, a tak pribúda reklám so sviatočnou tematikou. No ako to už v reklame býva, niekomu to vyjde a inému už o čosi menej. Laici, ale aj odborníci sú vždy zvedaví hlavne na reklamy veľkých a svetoznámych spoločností. Tie investujú do vianočných reklám vždy veľký balík peňazí a ponímajú ich pomerne pompézne.

Reťazec Marks & Spencer však v tomto prípade stavil skôr na vianočnú atmosféru a roztomilého macka v úlohe hrdinu. Je ním ikonický medvedík Paddington, ktorému sa podarí zachrániť Vianoce tým, že prichytí zlodeja a navedie ho na robenie dobrých skutkov.

Svoju vianočnú reklamu už uviedol aj Marks & Spencer. Roztomilý medvedík v nej zachráni Vianoce
Svoju vianočnú reklamu už uviedol aj Marks & Spencer. Roztomilý medvedík v nej zachráni Vianoce Zdroj: www.youtube.com

Paddington totiž zmäteného zlodeja naverbuje k tomu, aby spoločne rozdávali vianočné darčeky. Nevinným spôsobom mu tak pomáha vidieť jeho predošlé chybné a nečestné konanie. Tvorcovia reklamy tak chceli povedať, že vianočné sviatky nie sú len obdobím obdarúvania, ale aj odpúšťania.

Nepravdepdobní priatelia nakoniec spoločne strávia noc obdarúvaním ľudí a z Paddingtona sa stane mediálna hviezda i hrdina. Celý príbeh si môžeš pozrieť v priloženom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia