Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2017, 18:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž chcel iba masáž, ale masérka sa odrazu vyzliekla a začala ho obchytkávať. Nahlásil ju preto na polícii

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na obyčajnej masáži to môže vyzerať všelijako.

Aj obyčajná športová masáž sa dokáže rýchlo premeniť na katastrofu. Mladý Josh Burbridge z mesta Tonbridge sa po dlhej noci plnej alkoholu potreboval uvoľniť, a tak obetoval celých 35 libier za 45-minútovú masáž, lenže po jej skončení musel zájsť priamo na políciu a nahlásiť masérku. Josh si spokojne ľahol na masážny stôl a čakal, čo sa bude diať, pretože masérka postupne prechádzala z jeho hrude smerom nadol a po príchode do oblasti genitálií nezaváhala a rovno sa Josha spýtala, či si praje masáž aj tam.

On to však pochopil nesprávne a myslel si, že bude nasledovať profesionálna masáž stehien, ktorú by si veľmi rád užil, avšak masérka sa naopak začala hrať s jeho genitáliami, po čom zostal zaskočený a nevedel, ako má zareagovať. Joshovi sa zdalo, akoby má masérka s masírovaním mužských genitálií dlhodobé skúsenosti, pretože sa s rukami pohybovala mimoriadne sebavedomo, ale vôbec ho to neočarilo a napokon ju požiadal, aby masáž ukončila. Nanešťastie preňho, za masáž genitálií si potom masérka vypýtala ďalších 40 libier navyše a Josh sa ospravedlnil, že si pôjde peniaze vybrať do bankomatu. Namiesto toho zašiel na políciu a masérku nahlásil, takže momentálne bude prebiehať vyšetrovanie a nezbedná masérka si možno nabudúce rozmyslí, do čoho sa pustí.


Domov
Zdieľať
Diskusia