Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2017, 14:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Výsmech aj vyhrážky. České dráhy vypravia youtuberský vlak, ale na internete sa akcia pre deti od 6 rokov nestretla s veľkým porozumením

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Snaha zaujať mladšiu generáciu je celkom úspešná.

Spoločnosti od našich susedov spoza rieky Morava si už pred časom všimli, že na to, aby si získali srdcia mladšej generácie musia spolupracovať s osobnosťami, ktoré mládež miluje. Nech je to pozitívne či negatívne, menšie deti už zopár rokov fičia na youtuberoch, a tak České dráhy ako národný vlakový dopravca stavili práve na internetových tvorcov a na koniec novembra si pripravili akciu, aká v našich končinách ešte nebola. Pre youtuberov prichystali jeden celý vlak, ktorý sa chystajú vypraviť na viac ako 5-hodinovú cestu z Prahy do Českých Budějovíc, pričom na palube sa bude o zábavu starať 10 českých youtuberov a vlak ani nikde nezastaví. Cena lístka na vlak je stanovená na 690 Kč, čo je v prepočte takmer 27 eur, a organizácia celej výpravy nevyzerá zle, lenže celý koncept sa na Facebooku nestretol s veľkým pochopením.

Zatiaľ čo mladší používatelia v oficiálnej udalosti riešili, koľko budú stáť lístky a akí youtuberi sa na akcii zúčastnia, starší užívatelia zase vlaku želali, aby sa vykoľajil a chystali si výhybky s TNT. Zábava na účet Českých dráh pokračovala otázkami o tom, či sa človeku vo vlaku nič nestane okrem toho, že dostane autizmus a ľudia sa informovali aj o tom, či bude na palube prítomný aj psychológ. Napriek negatívnej odozve zo strany jednej skupiny ľudí má celá udalosť slušný úspech, pretože na Facebooku už cez 300 užívateľov označilo, že sa jej zúčastní, a ďalších viac ako 1000 youtuberský vlak zaujíma. Už len treba počkať, dokým čosi podobné nevymyslí aj Železničná spoločnosť Slovensko.

Výsmech aj vyhrážky. České dráhy vypravia youtuberský vlak, ale na internete sa akcia pre deti od 6 rokov nestretla s veľkým porozumením
Zdroj: České dráhy
Domov
Zdieľať
Diskusia