Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2017, 4:41
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

6. séria House of Cards bude posledná. Rozhodli sa tak tvorcovia kvôli sexuálnemu obťažovaniu, ktorého sa mal údajne Kevin Spacey dopustiť?

FILMY A SERIÁLY KEVIN SPACEY
Uložiť Uložené

Šiesta séria dramatického seriálu s politickým zameraním sa svojou šiestou sériou uzavrie.

Po neblahom škandále Harveyho Weinsteina sa tentokrát média obrátili na talentovaného Kevina Spaceyho, ktorý mal údajne v roku 1986 obťažovať Antonyho Rappa. Rapp mal v dobe údajného sexuálneho obťažovania iba 14 rokov, čo samozrejme verejnosť o to viac pobúrilo. Sám Kevin Spacey sa ale pred zodpovednosťou neskrýval a prostredníctvom svojho Twitteru prehlásil, že si na danú udalosť nepamätá, pretože ak sa vôbec udiala, bolo to už dávno a v čase onoho aktu sa obaja herci nachádzali na večierku, na ktorom bol Spacey opitý. Zároveň priznal svoju sexuálnu orientáciu na mužov a Antonymu vyjadril hlboké ospravedlnenie. Hollywood je na svoje škandály častokrát citlivý, a preto prichádza na rad otázka, ako táto situácia ovplyvní Spaceyho kariéru.

Z čista jasna na to prišiel Netflix s vyhlásením, že po šiestej sérii už Kevina Spaceyho v úspešnom seriáli House of Cards jednoducho neuvidíme. Nie že by dostal Spacey padáka, ale tvorcovia sa rozhodli ukončiť rovno celý seriál. Netflix aj Media Rights Capital (obidve spoločnosti produkujú House of Cards) sa k tejto situácii vyjadrili a označili ju za veľmi znepokojujúcu. Kevin Spacey mal v roku 1986 iba 26 rokov a tak je úplne možné, že si na onu príhodu vôbec nespomína. Podľa všetkého mal opitý Spacey mladého Antonyho zvaliť na postel a ľahnúť si na neho. Nič iného sa ale nestalo, pretože chlapec Spaceyho zvalil a odišiel. Nechceme túto informáciu znevažovať, ale pokiaľ sa nepreukáže, že herec daný skutok naozaj vykonal, mala by rozhodne platiť prezumpcia neviny a v žiadnom prípade by (aspoň nie v predstihu) kvôli tomu nemala trpieť Spaceyho kariéra. A ako to vidíte vy?

6. séria House of Cards bude posledná. Rozhodli sa tak tvorcovia kvôli sexuálnemu obťažovaniu, ktorého sa mal údajne Kevin Spacey dopustiť?
Zdroj: DreamWorks Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia