Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2017, 18:29
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nahý zabávač svojím neuveriteľne bizarným vystúpením v gruzínskej talentovej šou zaskočil divákov. Žasli nad tým, ako využíva svoje telo

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Japonský komik vie presne, ako so svojím telom narábať.

Existujú zabávači, ktorí využívajú svoju inteligenciu, iní sa zase spoliehajú na prepracované ilúzie a potom je tu Nichieri pracujúci s vlastným nahým telom. Nichieri je japonský zabávač, ktorého nezvyčajné triky pravidelne získavajú najmä v Japonsku a okolitých krajinách milióny zhliadnutí, a tak sa vybral aj do talentovej šou, aby svoje zručnosti predviedol priamo pred televíznymi kamerami.

Nichieri vo viac ako 10-minútovom vystúpení zvládol všetky triky predviesť samozrejme úplne nahý a ak patríš medzi slabších jedincov, potom sa zrejme po pár desiatkach sekúnd budeš chytať za hlavu. Človeku sa až nechce veriť, ako rôzne sa dá využiť nahé mužské telo, ak k nemu pridáš zopár pomôcok ako šálky na čaj či ventilátor. Znie to síce nebezpečne, ale Nichieri publikum aj porotu celkom kvalitne pobavil a aj keď zrejme nejde o zabávača, ktorý by si našiel miesto v šou priamo v Las Vegas, svoje čaro určite má.  

Domov
Zdieľať
Diskusia