Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2017, 19:03
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Po Slovensku sa rozmiestnili reklamné pútače s plnými fľašami alkoholu. Do pár dní ich Slováci rozbili a všetky fľaše ukradli

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložiť Uložené

Slovenská nátura sa ani v tomto prípade nezaprela.

Originálne a úplne nové fľaše aj s kolkami tvorili hlavnú súčasť reklamných pútačov lákajúcich ľudí na írsku whiskey. Na niekoľkých frekventovaných slovenských miestach sa popri obyčajných plagátoch ocitli aj samotné fľaše naplnené alkoholom, no tie samozrejme neboli nikomu dostupné. Od chladnej ulice ich totiž oddeľovalo hrubé sklo, no víkend dorazil počínajúc bujarým piatkom a na mnohých miestach sa sklo akoby zázrakom rozsypalo na ulicu a fľaše zmizli. Zaujímavá reklama a potenciál získať litre dobrého alkoholu zadarmo jednoduchou krádežou zrejme Slovákom nedali spať a ako prvú obeť si vybrali pútač na bratislavskom Námestí Franza Listza pri vlakovej stanici, kde neskôr zasahovali aj policajné zložky.

Na internete sa už medzi časom stihli zjaviť teórie o tom, že by to všetko mohlo byť len súčasťou šikovného reklamného ťahu od agentúry Clockwise, ktorá sa o kampaň alkoholických nápojov postarala. Napokon, povedzme si na rovinu - každému, kto tie reklamné pútače videl, bolo jasné, že inak sa to skončiť jednoducho nemôže.

Domov
Zdieľať
Diskusia