Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2017, 11:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C odhaľuje pracovný tracklist k albumu s názvom V rádiu hrali Elán, keď umrel Tupac. Objaví sa na ňom aj Ego či Majk Spirit?

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Z čmáraníc sa dozvedáme veľa názvov skladieb a tiež hostí či producentov.

Ak pozorne sleduješ Pil C-ho sociálne siete, pravdepodobne ti v posledných týždňoch neušlo veľa zásadných informácií týkajúcich sa jeho kariéry. Najprv fanúšikov potešil informáciou o vydaní nového albumu a potom zverejnil aj jeho pre mnohých kontroverzný názov a cover, čo vyvolalo množstvo diskusií. 

Okolo titulu V rádiu hrali Elán, keď umrel Tupac sa zatiaľ stále vynára množstvo otázok a nikto zatiaľ presne nevie, čo tým člen Comebackgangu myslí, no skoro určite sa to dozvieme zo samotných skladieb. Práve ich zoznam sa na verejnosť dostáva práve v týchto dňoch prostredníctvom Instagramu, kde Pil C ukázal pracovnú verziu tracklistu k chystanému druhému sólu.

Z nej sa dozvedáme viacero zaujímavých informácií a po dlhšej analýze by sme si mohli domyslieť niekoľko skutočností, no bude rozumnejšie si počkať na finálnu verziu. Zatiaľ sa však môžeme domnievať, že album nebude začínať tradične introm a z hostí sa predstaví niektorý z členov CBG, ale aj Idea, Václav Rouček alebo Sergei Barracuda. V komentároch sa tiež objavujú dohady, že "E" pri tretej skladbe by mohol byť Ego. Čo sa týka samotných skladieb, vyzerá to na pokračovanie veci Peroxid. 

Predpredaj Pil C-ho druhého sóla bude spustený už 28/10/2017 a do tohto dňa dostane svoje rozuzlenie určite aj tracklist. Zatiaľ pracovná verzia. 

Pil C odhaľuje pracovný tracklist k albumu s názvom V rádiu hrali Elán, keď umrel Tupac. Objaví sa na ňom aj Ego či Majk Spirit?

Domov
Zdieľať
Diskusia