Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2017, 18:19
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Luxus za hriešne peniaze. Casey Neistat letel v biznis triede Qatar Airways a zážitok, ku ktorému sa bežný smrteľník nedostane, ho očaril

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Casey dostal perfektnú príležitosť vyskúšať si okázalý luxus.

Casey Neistat onedlho dosiahne na Youtube hranicu 8 miliónov odberateľov a ak momentálne nenatáča vlogy, svoj čas trávi v lietadle. Už v minulosti si zadovážil zážitok z tých najluxusnejších biznis tried, aké v súčasnosti letecké spoločnosti ponúkajú, ale najnovšie si zaletel v biznis triede Qatar Airways, ktorá bola v minulosti viackrát ocenená ako vôbec najlepšia na svete. Casey hneď na začiatku uviedol na správnu mieru to, že mu Qatar Airways nijak nezaplatili za tvorbu videa, a tak si svoj let platil úplne sám, aby nevznikali žiadne dohady o tom, či sa náhodou na margo zážitku nevyjadruje v prílišných superlatívoch, pretože to tak má nakázané.

Nanešťastie, alebo možno aj našťastie, palubný personál rýchlo internetovú osobnosť spoznal a venovali mu zvýšenú pozornosť, takže sa počas letu do katarskej Dohy skutočne nemal na čo sťažovať. Pobyt v biznis triede, ktorý v záležitosti na rôznych príplatkoch a trase vyjde aj na takmer 10-tisíc dolárov, nastavil latku poriadne vysoko a nejde len o pohodlie, ale aj všemožné vymoženosti navôkol. Youtuber bol zo svojho zážitku unesený, čo dokonca jednoslovne popísal aj v nadpise, kde na jeho koniec iba dodal slovíčko "Incredible".

Domov
Zdieľať
Diskusia