Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2017, 19:33
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Bývalý Punisher vraždí svoju manželku v debutovom traileri mrazivého hororu 1922 od Stephena Kinga

FILMY A SERIÁLY 1922
Uložiť Uložené

Ďalšia slušná kingovka?

Ešte tento mesiac by nám mal Netflix doručiť thriller Geraldova hra, krátko na to však dostaneme ďalšiu Kingovu adaptáciu. Filmári si vybrali novelu 1922 zo zbierky Full Dark, No Stars (v slovenčine vyšla pod názvom Bezhviezdna tma). Príbeh rozpráva o mužovi menom Wilfred James (Thomas Jane), ktorý - podľa svojich slov - so svojím synom zavraždil svoju manželku (Molly Parker). Po spálení jej tela sa však v jeho dome začínajú množiť potkany, nehovoriac o ďalších zvláštnych udalostiach. Žeby sa jeho žena vrátila pomstiť?

Pre Thomasa Janea ide už o tretiu kingovku - predtým sa objavil jeho adaptáciách Pavučina snov (2003) a Hmla (2007). Z ďalších hercov môžeme spomenúť aj Kaityln Bernard (The Healer), Briana d'Arcy Jamesa (Spotlight) či Neala McDonougha (Captain America: The First Avenger). O scenár a réžiu sa postaral Zak Hilditch (These Final Hours). Trailer pôsobí pomerne nádejne a patrične znepokojivo. Dáte snímke šancu? Premiéra sa uskutoční 20. októbra (říjen) 2017.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia