Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2017, 13:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

McGregor sa chystá staviť rovný 1 milión eur na to, že Mayweathera pošle k zemi. Kamarátom odkazuje, že to budú ľahko zarobené peniaze

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Extravagantný Ír dôveruje svojim schopnostiam.

Írskemu bojovníkovi nikdy nechýbalo sebavedomie, čo predviedol aj počas série tlačových konferencií. Na jednej z nich Conor McGregor vyhlásil, že Floyda Mayweathera pošle k zemi pred koncom štvrtého kola, čo je mimoriadne odvážne tvrdenie. Ak by to aj nevyšlo, ale McGregor by napriek tomu zo súboja vyšiel víťazne, podľa informácií z jeho okolia by slušne zarobil ešte aj z jednej nevinnej stávky. Conor si verí natoľko, že svojim rodinným príslušníkom a kamarátom odporúča, aby si na jeho víťazstvo stavili čo najvyššiu sumu peňazí. Aby všetkých upokojil a ubezpečil, že sa bude sám snažiť najviac, ako to len pôjde, McGregor by mal na svoje víťazstvo staviť rovný 1 milión eur, čo síce pri odhadoch jeho zárobku zo súboja nie je až taká obrovská suma, ale milión eur je predsa len slušný peniaz. Podľa Íra je dokonca stávka na jeho výhru synonymom ľahko zarobených peňazí.

Najväčšou motiváciou pre írskeho bojovníka je zrejme snaha o prekazenie okrúhleho úspechu, pretože v prípade, ak by Mayweather McGregora porazil, svoju celkovú kariérnu bilanciu by zaokrúhlil na 50 výhier a 0 prehier. Conor to nechce dovoliť a už dlhé týždne tvrdo trénuje, aby sa dokázal prispôsobiť na čistý box bez prvkov z MMA, na čo mu zostáva ešte 20 dní.  


Domov
Zdieľať
Diskusia