Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2017, 12:09
Čas čítania 0:00
Marek R.

Silvia Šuvadová rozbieha nový biznis. Najnovšie chce nabíjať krémy energiou z meditácie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Onedlho snáď v každej dobrej drogérii.

Ahojte svetielka. Aj keď sa snažíte vyhýbať bulváru, o aktivitách Silvii Šuvadovej určite dobre viete. Mnohé z nich sú totiž tak absurdné, že sa zdieľali kade-tade a ľudia len krútili hlavami, čo to tá slovenská herečka zase vyviedla. V jednej známej televíznej šou, ktorú moderujú Junior a Marcel, napríklad hovorila príhody zo stretnutia s mimozemšťanom, užil si ju napríklad aj Rytmus, ktorému ukázala, ako sa nabíja jedlo pozitívnou vibráciou a jej vedomosti siahajú aj do oblastí fyziky, klimatológie či genetiky. No ani tam to ešte zďaleka nekončí, keďže Silvia sa vrátila zo Spojených štátov amerických na Slovensko a predstavila svoj nový biznis.

Ako informoval Nový čas, vrátila sa sem okrem nakrúcania seriálu pre známu televíziu aj kvôli vlastnému biznisu a ten sa týka kozmetiky. V ponuke by chcela mať produkty ako mejkap, krémy, kamienky, jógové matrace a ďalšie, ktoré sedia do jej životného štýlu, no jeden produkt tu predsa len vyniká. Ide o krém, ktorý by Silvia nabíjala energiami a meditáciami, pretože verí v ich silu a ako hovorí, takéto krémy používajú všetky hollywoodske celebrity. Už nech je to teda tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia