Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2017, 12:46
Čas čítania 0:00
Marek R.

Z Lionela Messiho sa stal šťastný manžel. Oženil sa s krásnou Antonellou Roccuzzo, ktorú pozná od svojich piatich rokov

ZAUJÍMAVOSTI SVADBA
Uložiť Uložené

V Argentíne ju označujú ako svadbu storočia.

Lionel Messi je známy nielen svojimi perfektnými výkonmi na ihrisku, ale aj tým, že sa mu darí aj v súkromnom živote. Svoju dnes už manželku Antonellu Roccuzzo pozná od detstva (mal  len 5 rokov), pár tvoria dlhé roky, majú spolu dve krásne deti a už chýbalo len jediné - svadba.

Tá sa odohrala v noci z piatka na sobotu nášho času, len pár dní po Messiho okrúhlych 30. narodeninách. Svadby sa zúčastnili aj ďalšie hviezdy futbalu, či už išlo o jeho spoluhráčov z Barcelony alebo Argentíny a celkovo na svadbe malo byť prítomných 260 hostí. Miestom svadby sa stalo Leovo rodné mesto, teda argentínske Rosario a ako vidíme z fotiek, prítomní sa dobre bavili, no najdôležitejší je predsa len pohľad na šťastný pár, ktorý si taktiež svoje najpamätnejšie momenty života užíval. Manželom prajeme, samozrejme, veľa šťastia, zdravia a hlavne dlhotrvajúcej lásky 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia