Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2017, 12:38
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Sarah sa aj v 5. mesiaci tehotenstva pýši vypracovaným bruchom. Kritici nechápu, ako je to možné, ale ona sa nemá čoho obávať

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA TEHOTENSTVO
Uložiť Uložené

Sarah si už na rozmanité komentáre zvykla.

Pred viac ako dvomi rokmi sme na Fitculte písali o modelke Sarah Stage, ktorá bola v tom čase v 8. mesiaci tehotenstva, ale na jej bruchu by si to takmer vôbec nepoznal. Modelka už v roku 2015 rozpútala na internete veľkú debatu o tom, ako je to vlastne možné, že onedlho porodí dieťa a aj tak sa môže popýšiť vypracovaným bruchom. Kritici tvrdili, že plochým bruchom zbytočne ohrozuje svojho potomka, lenže ako sa ukázalo, jej prvorodený syn sa narodil perfektne zdravý a Sarah sa zrejem rola matky zapáčila, pretože je v súčasnosti tehotná opäť a dokonca už v 5. mesiaci.

Na svojom Instagrame sa preto viac ako 2 miliónom fanúšikom pochválila s roztomilou momentkou z pláže, kde jej v lone sedí 2-ročný syn a dotýka sa brucha, kde ho už čaká braček či sestrička a ako sa dalo očakávať, ľudia jednoducho modelkine ploché brucho zase nedokázali pochopiť. Samotná Sarah priznáva, že druhé tehotenstvo je o čosi náročnejšie, pretože sa jej plod vyvíja o trochu nižšie v bruchu a zároveň musí celé dni naháňať svojho malého syna, takže si až tak veľmi neoddýchne. Zmierniť musela aj svoj tréningový plán, a preto teraz cvičí len približne 10 minút každý druhý deň, aby sa aspoň trochu udržiavala vo forme. Napriek druhému tehotenstvu a ďalšej transformácii jej postavy nedá Sarah na materstvo dopustiť a je fascinovaná tým, ako sa ľudské telo dokáže prispôsobiť a zmeniť len v priebehu niekoľkých mesiacov.

Odporúčané
Ukrajinské dievča vychovali psy: Keď Oxanu našli, nevedela rozprávať, len štekať. Chodila po štyroch a jedla odpadky Ukrajinské dievča vychovali psy: Keď Oxanu našli, nevedela rozprávať, len štekať. Chodila po štyroch a jedla odpadky 13. marca 2024, 16:30

Yesterday he patted my tummy and said "my baby" Do you think 2 year olds really understand ? #5monthspregnant

Příspěvek sdílený SARAH STAGE (@sarahstage),


Anyone can be a father , but it takes someone special to be a great dad. #HappyFathersDay #22weeks

Příspěvek sdílený SARAH STAGE (@sarahstage),



We are beyond excited for Baby #2!!! #5monthspregnant

Příspěvek sdílený SARAH STAGE (@sarahstage),


Domov
Zdieľať
Diskusia