Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2017, 23:11
Čas čítania 0:00
Marek R.

Rodina ponúka 50 000 libier ročne za stráženie detí. Tvrdí však, že v ich dome straší

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Za posledný rok dalo kvôli nevysvetliteľným javom výpoveď až 5 pestúnok.

Práca detského opatrovateľa nie je vhodná pre každého, keďže deti vedia byť poriadne vynaliezavé, hyperaktívne či až otravné. Musíte mať teda pri tejto profesii poriadne pevné nervy a, samozrejme, pozitívny vzťah k deťom. A kvôli inzerátu jednej rodinky musí mať prípadný záujemca ešte jednu vlastnosť - neveriť na duchov či iné nadprirodzené javy.

Dom sa nachádza v škótskej oblasti s názvom Scottish Borders a ide o príjemný historický objekt. Ako pestúnka/pestún budete mať na starosti dve deti vo veku 5 a 7 rokov, čiže o zábavu budete mať postarané a navyše si ročne prilepšíte o 50 000 libier, čo je viac než slušné ohodnotenie za takýto druh práce. Skrýva sa v tom však háčik a ako už z nadpisu viete, v dome by malo strašiť. Už keď rodina dom kupovala, bolo oboznámená o tejto skutočnosti, ale príliš veľkú pozornosť tomu nevenovali. Teraz v tomto dome bývajú desať rokov a za posledný rok podalo výpoveď hneď 5 pestúnok z dôvodu javov, ktoré si nedokázali vysvetliť - divné zvuky, rozbité sklo, hýbanie nábytku. Samotná rodina navyše takéto incidenty nezažila na vlastnej koži, vždy sa udiali až v čase, keď bola pestúnka s deťmi sama doma. Ku kandidátom sú navyše plne otvorení, vždy ich oboznámia o udalostiach, kvôli ktorým predchádzajúci zamestnanci odišli a dúfajú, že sa im podarí nájsť niekoho nového.

Anketa:
Prekonal by si strach a zobral takúto dobre ohodnotenú prácu?
Áno
Nie
Áno
56 %
3068 Hlasov
Nie
44 %
2377 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia