Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2017, 12:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

The Weeknd sa pripomína ďalším skvelým vizuálom z albumu Starboy. Prepracovaný videoklip dostáva skladba Secrets

HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Kanadský spevák je jasným dôkazom toho, že sa v dnešnej dobe klipy dajú robiť aj kvalitným spôsobom a zároveň v tejto disciplíne nastavil latku veľmi vysoko.

The Weeknd je už v dnešnej dobe meno známe pre snáď každého rádiového poslucháča, no v jeho začiatkoch okolo roku 2011 si o ňom v československu mohol počuť len z Refresheru. Obrovský kanadský talent časom prispôsoboval svoju tvorbu potrebám trhu, no stále si dokázal zachovať osobitý rukopis, vďaka čomu ho máme radi aj do dnes. Aj keď sa pochopiteľne stretneme s mnohými názormi o tom, že ten starý Abel bol jednoducho lepší. V každom prípade sme sa v závere minulého roka dočkali jeho tretieho štúdiového albumu s názvom Starboy, na ktorom svoje schopnosti dokázal potvrdiť. Tento projekt je tiež špecifický aj vizuálnou stránkou, keďže zatiaľ vydané videoklipy definovali svetovú kvalitu a prekonať ich nebude jednoduché.

Dnes sme sa zároveň dočkali ďalšieho a tentokrát na skladbu Secrets, ktorú na albume nájdeš pod poradovým číslom 6. Opäť veľmi kvalitne, až filmovo spracovaná záležitosť, no so zvyškom klipov si ju však nepopletieš. Už tradične samozrejme nechýba krásna žena a atmosférické prostredie. Nuž, ďalšie slová sú už asi zbytočné, vychutnaj si výsledok.

Domov
Zdieľať
Diskusia