Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2017, 12:30
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Televízia Markíza natočí slovenskú verziu Komisára Rexa. Detektívny pes bude tentoraz riešiť kriminálne prípady z našich ulíc

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Oživenie ikonického seriálu vraj príde už čoskoro.

Ikonický detektívny seriál Komisár Rex neodmysliteľne patril na slovenské televízne obrazovky niekoľko dlhých rokov. Šikovného nemeckého ovčiaka spoločne s detektívnymi parťákmi Richardom Moserom, Alexom Brandtnerom a Markom Hoffmanom sledovali malí aj veľkí a pes si rýchlo získal srdcia všetkých, ktorí mu fandili, aby vyriešil ďalší prípad a dočkal sa za to svojej odmeny v podobe žemle so šunkou. Komisár Rex teda slovenským divákom prirástol k srdcu až natoľko, že sa televízia Markíza rozhodla zobrať si samotný koncept seriálu do parády a pretvoriť ho na svoj obraz, čiže prakticky detektíva s nemeckým ovčiakom presunie do slovenských ulíc.

Samotná televízia zatiaľ nezverejnila detailné informácie o tom, kedy môžeme nový seriál očakávať na našich obrazovkách, ale informovala fanúšikov aspoň o hereckom obsadení. Richarda Mosera, teda hlavného detektíva, si zahrá stále mladý herec Juraj Bača študujúci na VŠMU a v minulosti sa už objavil aj v seriáli Búrlivé víno, avšak ďalšie mená televízia ešte neprezradila. Sme teda zvedaví, či sa Slovákom podarí ikonický seriál opäť oživiť v našich končinách, alebo to nedopadne až tak slávne.  


Domov
Zdieľať
Diskusia