Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2017, 9:21
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Takmer sa ujedol k smrti. Iba 11-ročný Arya vážil cez 190 kilogramov, ale vlastným rodičom sa zdal byť úplne zdravý

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA
Uložiť Uložené

Indonézsky chlapec, ktorého zachránila lekárska intervencia na poslednú chvíľu.

Nikto si nezaslúži žiť na pokraji smrti len kvôli tomu, že jeho rodičia, známi a ani lekári nevedia včas zasiahnuť. Stále iba 11-ročný Arya Permana z indonézskeho mesta Karawang si za svoj krátky život prežil také ťažké chvíle, o akých sa väčšine z nás iba sníva. Jeho rodičia boli šťastní, keď sa pred rokmi narodil, a tak mu chceli zadovážiť všetko, po čom túžil. Arya vraj jedával aj päť hlavných jedál denne a jeho apetít s pribúdajúcim vekom narastal, čo sa samozrejme začalo prejavovať aj na jeho váhe, ktorá postupne dosiahla až 192 kilogramov.

Arya vo svojich 11 rokoch v žiadnom prípade nemal vážiť 192 kilogramov, ale jeho rodičia boli údajne zmätení, pretože napriek tomu, že mu už nevedeli nájsť vhodné oblečenie a musel začať nosiť iba prikrývku svojich genitálií, uverili tomu, čo im povedali v nemocnici a svojho syna považovali za perfektne zdravého. Nanešťastie pre Aryu, jeho zdravotný stav sa každým dňom výrazne zhoršoval a prejavovalo sa to aj tak, že nevládal dýchať a spať musel s čelom opretým o stenu, aby sa počas noci vlastne nezadusil. Arya napokon absolvoval špeciálnu 5-hodinovú operáciu, vďaka ktorej by mal v nasledujúcich mesiacoch výrazne schudnúť a dostať svoj život späť na správnu koľaj, ale od ideálnej váhy a situácie je ešte stále na kilometre vzdialený.

Domov
Zdieľať
Diskusia