Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2017, 18:17
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ženy si v Brazílii nechávajú upravovať zadky do dokonalosti látkou, ktorá ich môže aj zabiť. Kvôli vysnívanému telu obetujú vlastné zdravie

ZAUJÍMAVOSTI BRAZÍLIA
Uložiť Uložené

Ilegálna klinika, kde zdravotné rizíka pre zamestnancov neexistovali.

Túžba po dokonalom pozadí môže niekedy prerásť až do nezdravej závislosti a v tých najhorších prípadoch skončiť aj smrťou. Policajná akcia z ďalekej Brazílie nedávno znefunkčnila jednu neoznačenú kliniku, v ktorej ženy nemali problém získať svoj vytúžený zadok v priebehu niekoľkých minút aj napriek tomu, že látky používané pri samotnej procedúre mohli výrazne ovplyvniť ich zdravotný stav. Brazílska polícia dostala na neveľkú kliniku anonymný tip približne pred tromi týždňami, a tak sa policajti pustili do vyšetrovania. Klinika sa nachádzala vo favele v Rio de Janeiro, takže o profesionálnom a medicínskom prostredí nemohla byť ani reč, čo si na vlastnej koži vyskúšala policajtka v utajení.

Ženy si v Brazílii nechávajú upravovať zadky do dokonalosti látkou, ktorá ich môže aj zabiť. Kvôli vysnívanému telu obetujú vlastné zdravie
Zdroj: Policia Civil

Aj keď by si umelé upravovanie vzhľadu zadku mohol považovať za stupídne, po svete existujú tisíce kvalitných kliník s odborníkmi na plastickú chirurgiu, ktorí dokážu ženský zadok vytvarovať do dokonalosti. Ak chcú ale ženy ušetriť a svoj zadok získať hneď, potom sú schopné vysoliť viac než 1100 eur za procedúru, ktorú síce samotné pracovníčky kliniky označujú za najefektívnejšiu, lenže použitie látky metylmetakrylát hovorí o niečom inom. Metylmetakrylát sa v ľudskom tele používa napríklad pri operáciách a upravovaní kĺbov, aby nevyskakovali zo svojich jamiek a zostali na mieste, a aj to len v minimálnych dávkach. Látka je dokonca v USA či Spojenom kráľovstve zakázaná, ale aj keď je v Brazílii jej povolená dávka len 5 mililitrov, ženy na ilegálnej klinike dostávali do každej polovice svojho zadku dávku presahujúcu 400 mililitrov, čo predstavuje obrovské zdravotné riziko. V minulosti sa už dokonca objavili prípady, keď ženy po takomto zákroky zomreli, ale ak si človek váži svoje zdravie, radšej si po svoj vysnívaný zadok pôjde do posilňovne a nie do pofidérneho domu niekde v brazílskej favele.

Domov
Zdieľať
Diskusia