Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2017, 16:49
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Po 95 rokoch skrývania sa starček mohol priznať, že je homosexuál. Vychoval deti a miloval manželku, ale chcel vyjsť s pravdou von

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jedno z najťažších rozhodnutí jeho života.

Niekedy človek nemôže žiť svoj život presne tak, ako by si ho predstavoval. V najnovšom dojímavom videu tvorca Davey Wavey vyspovedal 96-ročného Romana, ktorý až minulý rok nabral dostatok odvahy na to, aby sa svojej rodine priznal, že je od narodenia homosexuálom. Roman na to prišiel hneď, ako si začal uvedomovať svoje pocity a emócie, ale žil v dobe, kedy bola homosexualita neveľmi populárna, a preto v sebe svoje skutočné city potlačoval tak dlho, ako to len šlo. Oženil sa so ženou, do ktorej sa aj skutočne zamiloval, a žili spolu 67 rokov. Narodili sa im dve deti a postupne ďalších päť vnúčat, lenže vo veku 95 rokov sa Roman odhodlal a urobil najťažšie životné rozhodnutie.

Jeho rodina sa z toho spamätávala ťažko, ale napokon ho pochopili a podporili. V interview sa Roman priznal, že by teraz chcel zažiť lásku s mužom, ale zároveň sa bojí, že je už príliš starý a nikto nebude mať záujem. Nemá vraj žiadny špeciálny typ, netúži po nejakom zvláštnom intímnom vzťahu, ale rád by si našiel niekoho, kto by ho mal rád. Musí byť veľmi ťažké prežiť 95 rokov svojho života odmietaním svojej skutočnej identity, ale keby ju Roman neodhalil teraz, zrejme by to do konca života ľutoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia