Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2017, 7:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Odovzdávanie Oscarov sprevádzal obrovský škandál! Organizátori vymenili obálky s výhercami a miesto Moonlightu si Oscara prevzalo La La Land

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

No môže sa niečo takéto udiať aj na Oscaroch? Evidentne áno.

Nikto zatiaľ nevie, čo sa vlastne stalo a kde nastala chyba, no môžete si byť istí, že nasledujúce (minimálne) dni sa o ničom inom rozprávať nebude. Zdá sa, že niekto pokašľal Oscary a zruinoval deň celému štábu La La Landu. Najprv bol najnovší film geniálneho Damiena Chazelleho vyhlásený najlepším filmom roka, následne organizátori nechali predniesť reč hneď niekoľkých tvorcov filmu, len aby sa prišlo na to, že Oscara za najlepší film získalo Moonlight. Na pódiu samozrejme zavládol chaos a mnohí vrátane mňa si zo začiatku mysleli, že sa tvorcovia La La Landu jednoducho rozhodli rozpíliť si Oscara na polovice a jednu dať Moonlightu. Stalo sa však niečo oveľa škandalóznejšie. 

Niekto totiž poplietol obálky a Warren Beatty, ktorý mal vysloviť meno výhercu, tak ostal mierne zmätený. V obálke stálo Emma Stone - La La Land, a tak sa dosť nešťastne rozhodol oznámiť rovnomenný film aj ako za najlepší celovečerák roka. Organizácia v tomto prípade zlyhala na každom fronte, keďže sa nič nedialo viac než minútu. Prerušená bola až ďakovná reč pri svojom konci. Vtedy sa už situácia zachrániť nedala a každému bolo jasné, že poletí pár hláv. Čo si o tom myslíte vy? Je viac na chybe Warren či organizátori? Kompletné dianie tohtoročného udeľovania cien sme pre vás zrekapitulovali v našom ďalšom článku.

Odovzdávanie Oscarov sprevádzal obrovský škandál! Organizátori vymenili obálky s výhercami a miesto Moonlightu si Oscara prevzalo La La Land
Domov
Zdieľať
Diskusia