Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2017, 2:01
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Najsexy kriminálnik to dotiahol až na Fashion Week v New Yorku. Jeremy Meeks skutočne využíva novú životnú šancu naplno

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jeremy chytil druhú šancu za pačesy.

Najpríťažlivejší kriminálnik všetkých čias alias Jeremy Meeks pokračuje vo svojej modelingovej kariére a médiá z celého sveta sa ho jednoducho nevedia nabažiť. Jeremy sa nedávno objavil aj na Refresheri, keď sme písali o tom, na akej vysokej nohe si v súčasnosti žije, čo len potvrdzujú fotografie z najnovšej módnej prehliadky Philipp Plein v rámci amerického New York Fashion Weeku. Jeremy sa obliekol do klasickej čiernej v kombinácii s čiernou, ktorou nikto nikdy nepokazí a ľudí v publiku očividne dostatočne zaujal, pretože si ho okrem bežných návštevníkov prišli pozrieť aj hviezdy ako Madonna, Paris Hilton či Kylie Jenner.


Aj keď Jeremy nečakal, že sa po návrate na slobodu, čo sa udialo ešte v marci 2016, tak rýchlo dostane do sveta modelingu a ešte v ňom aj prerazí, nemá sa prečo sťažovať. V nasledujúcich týždňoch naňho čakajú ďalšie príležitosti ukázať sa svetu v celej svojej kráse a vďaka novozískanej sláve už Jeremy zrejme nerozmýšľa nad tým, že by sa nechal znovu zatknúť kvôli nelegálne držaným zbraniam.  




Domov
Zdieľať
Diskusia