Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2017, 14:59
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Čo tak stráviť leto na bezplatnej plavbe okolo sveta a dostať 3500 eur do vrecka? Ak vieš fotiť a ovládaš Instagram, šancu máš aj ty

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Spoločnosť Royal Caribbean má pre teba lákavú ponuku.

Zažiť úspech na Instagrame sa nepodarí každému. Existuje množstvo spôsobov, pomocou ktorých dokáže človek spropagovať svoj profil a získať tak tisíce fanúšikov, lenže kým mu budú spoločnosti ochotné za zverejňovanie reklamných príspevkov aj platiť, prejde minimálne niekoľko mesiacov či rokov. Na druhej strane, teraz máš šancu zarobiť si slušné peniaze za jediné leto vďaka spoločnosti Royal Caribbean prevádzkujúcej niekoľko výletných lodí.

Čo tak stráviť leto na bezplatnej plavbe okolo sveta a dostať 3500 eur do vrecka? Ak vieš fotiť a ovládaš Instagram, šancu máš aj ty
Zdroj: complex

Ak sa vyznáš v Instagrame, máš viac než 21 rokov, fotografovanie ti nerobí žiadne problémy a vieš pomocou jednotlivých záberov ľuďom podať aj vlastný príbeh, potom máš šancu vydať sa na trojmesačnú plavbu naprieč celým svetom úplne zadarmo a ešte si zarobiť aj takmer 3500 eur navyše. Každý deň budeš musieť pridať tri fotografie z plavby, jednu s výhľadom z paluby, druhú zachytávajúcu nejakého zaujímavého cestujúceho a tretiu z dobrodružstva, ktoré ti Royal Carribean ponúkne. Zúčastníš sa teda aj rôznych výletov po pevnine a ak si trúfaš, určite sa súťaže zúčastni. Až do 31. januára otaguj svoje najlepšie príspevky z ciest po svete @RoyalCarribeanUK a pridaj aj hashtag #ExtraordinaryExplorer, aby si ťa spoločnosť mohla všimnúť a prípadne aj vybrať.

Sights set on new adventures. : @lordsparky972

Fotka zveřejněná uživatelem Royal Caribbean International (@royalcaribbean),


Domov
Zdieľať
Diskusia