Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2016, 10:37
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Atraktívna Ruska sa na internete chválila luxusom, ale napokon sama skončila vo väzení. Zaplietla sa do 130-miliónového podvodu

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO
Uložiť Uložené

Jej prítomnosť na sociálnych sieťach sa odrazu skončila.

Život nám niekedy pripraví tie najbizarnejšie prekvapenia, o čom by ti vedela rozprávať mladá Ruska Anastasia Tsirenschikova. Stále iba 22-ročná atraktívna študentka sa na svojich profiloch na sociálnych sieťach často chválila životom na úrovni, exkluzívnymi značkami a luxusom, avšak rozprávkové časy sa jej bohužiaľ skončili. Mladá kráska sa totiž musela nútene premiestniť zo svojej luxusnej bubliny priamo do väzenia, kde ju odviedli policajti po tom, čo sa prišlo na jej nelegálne aktivity.

Anastasia bola v rodnom Rusku dokonca označovaná za Vlčicu z Wall Street a zrejme sa svojím vzorom z Ameriky skutočne inšpirovala, pretože ani Jordan Belfort, čiže originálny Vlk z Wall Street, nemal svoje aktivity úplne košér a v rámci zákona. Z vyšetrovania teda vysvitlo, že Anastasia s ďalšími troma mužmi prevádzkovala služby zamerané na bohatých podnikateľov, ktorí sa chceli vyhnúť plateniu daní. Vďaka jej službám boli ich nezdanené peniaze posielané cez niekoľko účtov do daňových rajov ako napríklad Panama, lenže aktivity jej skupiny boli prezradené a s nimi aj Anastasia. Ambiciózna podnikateľka mala so svojimi kumpánmi zarobiť cez 3 milióny eur vďaka tomu, že postupom času previedla z Ruska do daňových rajov cez 130 miliónov eur, čo je už slušná sumička. Uvidíme, ako bude v jej prípade postupovať súd, keďže sa už objavili informácie o tom, že po prvotnom odmietaní zodpovednosti sa už Anastastia vzdala a priznala svoju vinu.   

Domov
Zdieľať
Diskusia