Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2016, 18:58
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Oskar Almássy

Emma Watson odhaľuje v traileri pre sci-fi Circle krutú pravdu o vizionárovi v podaní Toma Hanksa

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Špičkoví herci, no klišé téma posledných rokov.

Síce ma to mrzí, no je to prirodzené. V posledných rokoch sa v médiách až príliš často objavujú správy o internetovom sledovaní a kyberútokoch. Všetko to naplno začalo Snowdenom a odvtedy už vzniklo veľa filmov, seriálov a dokonca aj nejaké tie hry. Tematika toho, že už nemáme súkromie a nie sme vlastne vôbec v bezpečí ma preto vždy pri prvom kontakte skôr odstraší. A inak tomu nie je ani v prípade debutových záberov zo sci-fi The Circle. Hlavné roly si pritom zahrajú Tom Hanks a Emma Watson, pričom im budú sekundovať herci, ako napríklad John Boyega (Finn zo Star Wars), Karen Gillan, Patton Oswalt či Bill Paxton. O scenár a réžiu sa postaral James Ponsoldt (pár epizód seriálu Shameless či Master of None), pričom hudbu zloží Danny Elfman. Snímka vznikla na základe celosvetovo úspešnej knihy Davea Eggersa s rovnomenným názvom. The Circle má slovenskú a českú premiéru naplánovanú na 27. apríla 2017. 

A o čom to vlastne bude? Už z traileru sa dá mnohé vyčítať. Mladá žena (Watson) je prijatá do veľkej internetovej spoločnosti, ktorá vytvorila službu združujúce všetky osobné údaje, ekonomiku či e-maily na jedno miesto. Tam to ale neskončí, o čom nás presviedča Tom Hanks na svojej konferencii pre svojich zamestnancov. Novej zamestnankyni sa však nepáči kyberkontrola a množstvo informácií, ktoré sa využívajú na monitorovanie a sledovanie ľudí. Viac vám už napovie trailer. 

Domov
Zdieľať
Diskusia