Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2016 o 10:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jedenáste pokračovanie SPOTS budú hostiť priestory nikdy nedokončeného bratislavského metra

REFRESHER
Uložiť Uložené

Čo za bláznovstvo si pre nás ti tvorcovia Spots zasa vymysleli?

Bratislava patrí do skupiny hlavných miest Európy, ktoré sa metra nikdy nedočkali, no je zároveň jediným, kde sa o to stavbári a architekti predsa len neúspešne pokúšali. Po jeho stopách nachádzajúcich sa na petržalskom sídlisku sa však aj po 40 rokoch od začiatku výstavby dá prejsť len pešo. Prvým krokom k výstavbe bolo vytvorenie nadzemného koridoru, ktorý mal kopírovať trasu metra pod zemou, a to je žiaľ jediná doteraz vidieľná spomienka na nádej, ktorú bratislavská doprava na chvíľku mala. Z historických plánov sa tiež dozvedáme, že do roku 2030 sme sa mali dočkať veľkého počtu zastávok a metro by svojou veľkosťou sekundovalo aj veľkým metropolám. S najväčšou pravdepodobnosťou sa už podzemnej dráhy metra v našom hlavnom meste ani nedočkáme, keďže je tento projekt extrémne finančne náročný.

No na druhej strane sa tešia všetci tí, ktorí milujú nezvyčajné akcie v úchvatných a občas až zdemelovoaných priestoroch s titulom Spots, na ktorých nám organizátori pravidelne dokazujú, že ich spôsob organizovania eventov je oproti všetkým ostatným úplne inde. Niekedy si dokonca vyberajú miesta, na ktoré by si sa ani dobrovoľne nevydal a miestnosti, kam by si za normálnych okolností ani nevkročil. Tentokrát tvorcovia opäť posúvajú level a vyzerá to, že to bude fakt sila! 2.12.2016 nás totiž vezmú do podzemia nedostavaného metra, čo opäť sľubuje vynikajúcu atmosféru nielen pre milovníkov Spots, ale aj pre náhodných okoloidúcich, ktorí neprestávajú loviť nezabudnuteľné zážitky. Takže si v kalendári tento deň poriadne zaznač a očakávaj, že opäť nebudeš môcť po akcii pár dní späť a budeš sa sám seba pýtať, že čo to zasa bolo. Chýbať samozrejme nebude ani ľadovo namrazený Jägermeister, bez ktorého si tieto nadupané akcie už ani nedokážeme predstaviť a snáď nebudeš chýbať ani ty. Organizátori sľubujú, že nás čaká obrovské prekvapenie, a tak sme aj my veľmi zvedaví, čo za bláznovstvo zas tvorcovia vymysleli. Ak si teda ešte v bratislavskom metre nebol aj napriek tomu, že už je rok 2016, tak je najvyšší čas túto chybu napraviť! Čo presne sa bude diať 160 metrov pod zemou zatiaľ nevieme ani my, no všetky informácie budú zverejnené už v pondelok 28.11.2016. 

Jedenáste pokračovanie SPOTS budú hostiť priestory nikdy nedokončeného bratislavského metra
Domov
Zdieľať
Diskusia