Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2016, 11:52
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Londýnske letisko Heathrow zaklincovalo predsviatočné obdobie svojou vianočnou reklamou. Dvaja medvedíci ťa možno aj slušne rozcítia

ZAUJÍMAVOSTI LETISKO
Uložiť Uložené

Aj letiská už vydávajú vianočné reklamy.

Po sérii vianočných reklám od obchodných domov a nákupných centier sme si možno už mysleli, že nás nič ďalšie neprekvapí. Našťastie, jedno príjemné prekvapenie ešte prišlo a to azda z tej najmenej očakávanej strany, keďže o vydarenú vianočnú reklamu sa postaralo londýnske letisko Heathrow. Ako to už býva zvykom v prípade sviatočných spotov, Heathrow stavil na kombinovaný animovaný a realistický  príbeh dvoch medvedíkov vracajúcich sa späť domov. Po náročnej ceste sa im podarí prejsť z lietadla až do príletovej haly a stretnúť sa s dvomi deťmi, ktoré sa im ihneď rozbehnú naproti, medvedíci sa premenia na dvoch starých rodičov a prakticky zrekapitulujú to, ako vyzerá Heathrow počas vianočných sviatkov. Odkazom reklamy mal byť fakt, že vianočné obdobie je na letiskách po celom svete vôbec najkrajšie, pretože sa tam vítajú rodiny, ktoré sa nevideli celé mesiace a tej úprimnej ľudskej radosti sa nevyrovná asi nič. 

Domov
Zdieľať
Diskusia