Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2016 o 16:12
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Lycani, upíri a krvavá akcia uprostred veľkolepej vojny monštier. Nový trailer na Underworld je doteraz najlepším

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Underworld: Blood Wars skutočne dostojí svojmu názvu.

Tých trailerov pre Underworld a Resident Evil je nejak veľa, ak však bude pokračovať trend ich stáleho zlepšovania sa, vôbec nám to nevadí. Nakoniec sa možno uvelebíme v sálach a prídeme sa rozlúčiť ako s Alice a jej zombíkmi, tak Kate Beckinsale a jej Selene, ktorú by v ďalších častiach vojny medzi lycanmi a upírmi mala nahradiť mladšia herečka. Teraz si už užite nový trailer, kde sa dokonca objaví pár skutočne lahodných záberov, ako napríklad transformácia na lycana počas voľného pádu. 

Režisérkou je Anna Foesterová, ktorá sa za kameru postavila ako režisérka seriálov Outlander alebo Myšlienky Vraha, no ako kameramanka spolupracovala s Rolandom Emmerichom na White House Down alebo na vizuálnych efektoch pre Deň Nezávislosti. Vracia sa aj Theo James ako upír menom David. Čo sa deja týka, Lycani si zvolia nového vodcu menom Marius (Tobias Menzies, OutlanderGame of Thrones). Ten bude mať za cieľ kompletnú likvidáciu upírov, ktorí ak chcú prežiť, budú musieť o pomoc požiadať Selene (Kate Beckinsale). Lara Pulver (Sherlock) sa stane ambicióznou upírkou Semirou a Charles Dance (Game of Thrones) si zopakuje rolu staršieho upíra Thomasa. Okrem nich a Kate Beckinsale uvidíme aj hercov, ako napríklad James FaulknerPeter AnderssonBradley JamesDaisy Head či Clementine Nicholson. Premiéra je naplánovaná na 1. december 2016. 

Lycani, upíri a krvavá akcia uprostred veľkolepej vojny monštier. Nový trailer na Underworld je doteraz najlepším
Zdroj: Sony
Domov
Zdieľať
Diskusia