Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2016 o 12:57
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Duchovný nástupca A-Teamu so šialenými námorníkmi a naštvaným J. K. Simmonsom pustoší Sarajevo v ukradnutom tanku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nesmierne sľubná snímka s názvom Renegades, na ktorej pracovali aj tvorcovia Piateho elementu či Equalizera, prichádza s prvým oficiálnym trailerom.

Ako už asi podľa samotného názvu článku tušíte, prvý oficiálny trailer (pod textom), ktorým sa predstavila nadchádzajúca snímka s názvom Renegades, nás zaujal hneď na prvý pohľad. Bezpochyby totiž pôjde o zábavnú a zároveň aj poriadne akčnú záležitosť, nápadne pripomínajúcu napríklad Troch kráľov od Davida O. Russella či už vyššie zmienený, šesť rokov starý A-Team. Príbeh snímky sa bude tentokrát točiť okolo tímu z Navy SEALs, ktorý počas plnenia úlohy vo vojnou zmietanej Európe objaví na dne bosnianskeho jazera poklad s odhadovanou hodnotou niekoľkých stoviek miliónov dolárov. V snahe pomôcť miestnym obyvateľom sa tak skupina rozhodne jednať na vlastnú päsť a naplánuje lúpež s cieľom zlato získať a následne ho vrátiť právoplatným majiteľom. Situácia sa však nečakane zvrtne, keď je tím odhalený nepriateľom a na splnenie misie mu ostáva už iba 10 hodín.

Režíruje pomerne neznámy Steven Quale (Final Destination 5, Into the Storm), o scenár sa postaral Luc Besson (Taken, The Fifth Element) spolu s Richardom Wenkom (The Magnificent Seven, The Equalizer) a okrem oscarového J.K. Simmonsa sa vo filme objaví aj Sullivan Stapleton, Ewen Bremner, Sylvia Hoeks, Diarmaid Murtagh, Charlie Bewley, Clemens Schick či Dimitri Leonidas. Americká premiéra je momentálne naplánovaná na 3. februára 2017. Nám tak ostáva už iba dúfať, že sa tento sľubný počin dostane aj k nám. Teraz sa už ale vrhnite na sľubovaný trailer a dajte nám vedieť, ako sa vám pozdáva.

Duchovný nástupca A-Teamu so šialenými námorníkmi a naštvaným J. K. Simmonsom pustoší Sarajevo v ukradnutom tanku
Zdroj: EuropaCorp
Domov
Zdieľať
Diskusia