Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2016, 16:59
Čas čítania 0:00
Marek R.

Počas jazdy prepínal pesničku a o pár sekúnd už usmrtil štyroch ľudí. Rodina pozostalých sa podelila s verejnosťou o video z nehody, aby sa im v budúcnosti predišlo

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Život milovaných osôb im už nik nevráti, no vďaka šíreniu tohto videa si mnoho ľudí vstúpi do svedomia a v budúcnosti tak bude snáď na cestách čo najmenej tragických nehôd.

Stačí len jediná sekunda nepozornosti a celý život môžete razom žiť s pocitom, že kvôli vám je na svete o osobu/osoby menej. Podobná tragická nehoda sa stala aj nedávno, pri ktorej, žiaľ, odišli na druhý svet hneď štyria ľudia - Tracy, Ethan, Josh a Aimee. Zrážku spôsobil vodič nákladného auta a stalo sa tak v momente, keď sa rozhodol prepnúť pesničku na svojom mobile. A hoci mu táto aktivita zabrala len niekoľko sekúnd, aj tie stačili na to, aby nestihol zabrzdiť a úplne zdemoloval auto pred ním, v ktorom vyhasli štyri ľudské životy. Tomasz Kroker bol za tento čin odsúdený na 10 rokov väzenia, no oveľa horšie pre neho bude žiť s pocitom, koľko ľudí usmrtil. A stačilo naozaj málo, aby sa predišlo tejto nešťastnej nehode.

Teraz sa na verejnosť dostalo aj video zo samotnej nehody a rodina pozostalých chce, aby si ho každý pozrel. Život milovaných osôb im už nik nevráti, no vďaka šíreniu tohto videa si mnoho ľudí vstúpi do svedomia a v budúcnosti tak bude snáď na cestách čo najmenej tragických nehôd. Úprimnú sústrasť rodine.

Domov
Zdieľať
Diskusia