Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2016, 20:20
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Násilník bezdôvodne zaútočil na ženu, ale dočkal sa rýchlej spravodlivosti. Presný úder do tváre od hrdinu z autobusu zachránil situáciu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Stačil jeden úder a násilník hneď pochopil, že má ženu nechať tak.

Aj keď by to tak nemalo byť, násilie má v našom svete dodnes svoje miesto a ľudia zomierajú násilnou smrťou deň čo deň v obrovských počtoch. Nasledujúce zábery našťastie nezobrazujú žiadne ťažké ublíženie na zdraví, ale nad konaním prvého muža asi všetci pokrútime hlavou. Incident zachytený na bezpečnostnej kamere sa odohral v ruskom meste Borovsk na autobusovej stanici, kde dve ženy zrejme čakali na svoj autobus, keď sa k nim odrazu prirútil chlapík, surovo jednu z nich zvalil na zem a začal na ňu útočiť.

Druhá žena v šoku rýchlo spred stanice utiekla a nechala svoju kamarátku v rukách násilníka, čo však nemohol dopustiť ďalší muž v autobuse, ktorú celú potýčku zrejme videl. Okamžite vystúpil z autobusu, rýchlym krokom podišiel k mužovi atakujúcemu ženu na zemi a presne namiereným úderom ho v priebehu pár sekúnd spacifikoval. Umožnil tak žene utiecť preč a keď sa náš hrdina zohol po predmet na zemi, rozvážne odišiel a nechal na pokoji aj násilníka. Zatiaľ nie je jasné, či sa už polícii podarilo útočníka chytiť, ale v tejto veci už malo byť začaté vyšetrovanie, takže nám zostáva veriť, že sa žena dočká spravodlivosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia