Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2016, 11:14
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zanechali mimozemšťania na Zemi kúsok hliníka pred 250-tisíc rokmi? Nález z Rumunska tejto teórii napomáha

ZAUJÍMAVOSTI RUMUNSKO UFO
Uložiť Uložené

Mali sme už pred rokmi vzácnu návštevu?

Milovníci konšpiračných teórií a ľudia veriaci v existenciu mimozemských civilizácií sa potešili, keď sa na internet iba nedávno dostal príbeh o tom, ako pred 250-tisíc rokmi navštívili našu Zem mimozemšťania a zanechali za sebou zvláštny predmet. Neveľký kúsok hliníka nájdený v Rumunsku ešte v roku 1973, ktorý bol dlhé roky držaný v tajnosti, pretože kompetentným úradníkom sa nezdalo zverejnenie nálezu ako správny krok.

Asi 20-centimetrový predmet sa našiel v približne 10 metrovej hĺbke vedľa dvoch kostí patriacich dnes už vyhynutým zvieratám, lenže vtedajší výskum prišiel na to, že kosti mohli mať vek od 10- až do 80-tisíc rokov a to bola doba, kedy ešte ľudia nevedeli vyrábať hliník. Podľa správ z Rumunska sa v laborátorných testoch zistilo, že predmet tvorený až z 90 percent hliníkom by mal byť starý až neuveriteľných 250-tisíc rokov a to už musí byť každému jasné, že naši dávni predkovia vtedy zaručene netušili nič o hliníku a jeho výrobe. Rumunskí ufológovia dokonca vo svojich vyhláseniach povedali, že hliníkový fragment určite pochádza z mimozemskej vesmírnej lode, avšak historik Mihai Wittenberger už stihol predstaviť svoj názor, podľa ktorého nejde o nič iné ako o kúsok lietadla z druhej svetovej vojny.

Domov
Zdieľať
Diskusia