Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2016, 11:14
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Pakistanský predavač čaju Arshad sa stal modelom zo dňa na deň. Stačila na to jedna fotografia a obdivovatelia sa len tak hrnuli

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vraj by si chcel zahrať aj vo filmoch.

Na človeka sa môže usmiať šťastie aj v tom najneočakávanejšom momente. Čosi by ti o tom najnovšie vedel porozprávať aj mladučký, stále len 18-ročný chlapec Arshad Khan, ktorý pred pár dňami ako zvyčajne predával čaj na trhu v pakistanskom hlavnom meste Islamabád. Arsah netušil, že sa okolo jeho stánku motá fotografka Jiah Ali a netrvalo dlho, kým si predavača Jiah všimla a zvečnila ho pri jeho pracovnej rutine. Fotografiu potom Jiah zavesila na sociálne médiá a odtiaľ to už bol rýchly a krátky príbeh. Sympatický modrooký predavač zostal odrazu zasypaný správami obdivovateliek, lenže najväčšie šťastie sa naňho usmialo po tom, čo sa mu ozval miestny internetový portál Fitin.pk a ponúkol mu modelingovú zmluvu. Arshad teda v priebehu pár dní zažíval návaly fanúšičiek pri jeho stánku s čajom a poobede potom chodieval do štúdia, aby nafotil pre spomínaný portál série fotografií propagujúce tričká a ďalšie kusy oblečenia na predaj. Sympatický predavač sa už dokonca stihol vyjadriť, že mu nebude robiť problémy ani prípadné účinkovanie vo filmoch a my sa tešíme na to, ako jeho nadchádzajúca kariéra dopadne, pretože vzhľad na jej úspešné trvanie určite má.  



#chaiwala Ladies I found him!

Fotka zveřejněná uživatelem Jiah Ali (@jiah_ali),


Arshad khan making me some tea ;) #chaiwala

Fotka zveřejněná uživatelem Jiah Ali (@jiah_ali),



Domov
Zdieľať
Diskusia