Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2016, 19:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tomi Popovič predstavuje videoklip ku skladbe Je mi to jasné o lacných aj správnych ženách

HUDBA
Uložiť Uložené

Známa tvár slovenského hudobného priemyslu sa tentokrát spojila so speváčkou Ronie.

Tomiho Popoviča už snáď všetci veľmi dobre poznáte, a to nielen vďaka jeho speváckej kariére. Tento človek stojí za veľkým množstvom najznámejších hitov rôznych hudobných žánrov od viacerých etablovaných domácich interpretov, a tak mu jeho talent uprieť nemôžeme. Svoju kariéru dlho rozvíjal mimo Slovenska, stal sa známym napríklad aj v Ázii a podarilo sa mu dať dokopy spoluprácu so Snoop Doggom, aj vrátane videoklipu. Samozrejme, neprestal tvoriť ani po opätovnom návrate domov, výsledkom čoho je pripravovaný album, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta ešte v závere tohto roku.

Už prvý singel s názvom Je mi to jasné nasvedčuje, že pôjde o veľmi popovú záležitosť s nádychom RnB tak, ako sme u Tomiho zvyknutí. Skladbu sme mali možnosť prvý krát počuť už pred niečo viac ako mesiacom, avšak teraz sa Tomi a Ronie rozhodli vydať aj videoklip, ktorý síce nie je oscarovou záležitosťou, no aj napriek tomu nesie nejakú tú myšlienku a teda minimálne vieme, čo ním chcel autor povedať. Vizuál režíroval sám Tomi a s kamerou a následným výsledkom mu pomohol Double J. A čo sa týka hudobnej produkcie, tú si zobrali na starosti chalani Jozef Bubnár a Danny Grape, ktorým opäť pomáhal aj samotný spevák.

Domov
Zdieľať
Diskusia