Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2016, 9:17
Čas čítania 0:00
Jakub P.

David Beckham zachránil Kevina Harta pred hadom vo vtipnej reklame pre H&M

MÓDA H&M
Uložiť Uložené

Chalanom tieto reklamy sedia, to musíme uznať. Znova dokázali byť vtipní a okrem toho zničiť aj tour bus.

Švédsky reťazec H&M zvolil pri promovaní kolekcie Modern Essentials selected by David Beckham vskutku výborný spôsob reklamy. Tá zahŕňa okrem bežných lookbookov aj veľmi podarené a vtipné videá, v ktorých účinkuje priamo bývalý futbalový reprezentant Anglicka a dopĺňa ho komediant Kevin Hart. Po minuloročnom klipe, kde sa Kevin pripravoval na rolu Davida vo vymyslenom filme I, David Beckham, si svoje úlohy zopakovali a opäť to dopadlo na jednotku. 

Tentoraz sa duo vybralo na tour buse do Las Vegas, aby odštartovalo muzikál založený na vyššie spomínanej snímke. David na začiatku kritizuje Kevinove spevácke zručnosti, zatiaľ čo sa o chvíľu stanú terčom policajtov, ktorí ich zastavia. Policajt je ale veľkým fanúšikom Kevina, kvôli filmu ho považuje za Becksa, a tak sa s ním len odfotí. Cesta môže pokračovať, no znova sa zastaví pri mexických hraniciach. Hart ide späť mimo tour bus, kde ho takmer poštípe had, avšak anglický gentleman ho zachráni. Čerešničkou na torte je zistenie, že zabudli zatiahnuť ručnú brzdu, a preto sa im vozidlo pred očami zrúti dolu svahom. Nádej však zomiera posledná a pokračovať chcú na motorke. Bez benzínu však nenaštartuje a americký herec ho nedoplnil. V púšti teda ostávajú, aspoň sú ale štýloví, oblečení v úplne identických outfitoch z kolekcie Modern Essentials. Celé video sleduj nižšie. 

Pre viac informácií zo sveta módy sleduj Restyler

Domov
Zdieľať
Diskusia