Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2016, 12:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

ADiss prespieval refrény známych skladieb od Rytmusa, Pil C-ho, Separa či Sameya do štyroch akordov

HUDBA RYTMUS SAMEY SEPAR
Uložiť Uložené

Spevák a raper je známy tým, že okrem plnohodnotných skladieb s obľubou pracuje aj na alternatívnych záležitostiach, akou je práve táto.

Presne pred mesiacom sme vám o ADissovi písali v súvislosti s vydaním jeho mixtape-u s 28 skladbami, na ktorom ste mohli nájsť jeho prácu za posledných pár mesiacov až rokov, ktorá by sa na jeho chystané sólo jednoducho nezmestila. Už sme teda prezradili, že ešte v aktuálnom roku sa pravdepodobne dočkáme plnohodnotného albumu s názvom Červená karta, avšak na viac podrobností si ešte budeme musieť počkať. Včera však spevák a raper vydal ďalší zo svojich miniprojektov, pričom sa tentokrát zameral aj na svojich kolegov zo scény. V novinke s názvom 4 Akordy totiž prespieval refrény známych ikonických skladieb od aktuálne najzásadnejších mien, ako napríklad Rytmus, Pil C, Separ, ale aj Otis, Samey, Speezy či Čistychov. Ako je už pravdepodobne jasné z názvu skladby, stačili mu len štyri akordy za sprievodu klavíra a teraz si môžete vychutnať výsledok, hneď aj s jednoduchým rooftop vizuálom.

Domov
Zdieľať
Diskusia